Groep Maes - historiek en achtergrondinformatie - 45 jaar de specialist in werken op hoogte

Over

Historiek

Maes Hoogwerkers werd in 1976 opgericht door Albert Maes en Lieve Winkelmans. Oorspronkelijk hadden ze een bedrijfje gespecialiseerd in het hangen van feestverlichting. Het op- en afklimmen van de ladders was niet enkel tijdrovend maar ook zeer belastend voor de knieën. Dat was dan ook de reden dat er een eerste hoogwerker werd aangeschaft. Het hangen van feestverlichting is een activiteit die zich situeert in de maanden november, december en januari. De overige maanden kon de hoogwerker verhuurd worden. Dit was de aanzet tot een enorme groei.

Sinds zijn ontstaan heeft Maes Hoogwerkers een pioniersrol gespeeld in de ontwikkeling van hoogwerkers op vrachtwagen. Reeds in 1989 ontwikkelde het samen met de Italiaanse fabrikant Multitel Pagliero een hoogwerker van 65 meter. Ondertussen werd er een hoogwerker in gebruik genomen die een hoogte van 103 m kan bereiken. Maes Hoogwerkers specialiseert zich in grote hoogtes. In de loop der jaren werden verschillende bedrijven opgericht uit Maes Hoogwerkers. Zo willen we meedenken met onze klanten en oplossingen op maat aanbieden.

Missie

A passion for Height and Power!

Wij zijn één grote familie die, dankzij een uniek machinepark en jarenlange ervaring, voor alle hijs- en hoogtewerken een veilige en technisch innovatieve oplossing kan bieden.

Vanuit onze passie voor hoogte en kracht streven de verschillende bedrijven binnen Groep Maes ernaar samen de grootste hijs- en hoogtewerkspeler te zijn in Europa. Als verhuurbedrijf van hoogwerkers op vrachtwagen en mobiele kranen richten we ons op (petro)chemie, telecom, bouw, hoogspanning, windmolens en de reclamewereld. Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie, flexibiliteit en uitgebreid wagenpark bieden we oplossingen voor alle hijs- en hoogtewerkproblemen.

Een overzicht van de verschillende bedrijven binnen Groep Maes vindt u op www.groepmaes.com

Maes Hoogwerkers Maes Hoogwerkers Maes Hoogwerkers Maes Hoogwerkers

Service is our Target

* Onderhoud en herstelling van alle merken kranen en hoogwerkers

* Service na verkoop

* 24/7 service en depannagedienst

* Vervanghoogwerkers te beschikking

* > 45 jaar ervaring - specialist in hoogwerkers en kranen

Contacteer ons voor een demonstratie, offerte of informatie

Boudewijnlaan 5 - 2243 Pulle